Tröjor som jag har gjort själv!

 
Dessa tröjor har jag tryckt/målat själv på sportlovet. Den första föreställer batman logon och den andra är en flamingo.
 
#Jeffan

Dag 4

Dag 4. En film jag gillar.  Jag gillar Ted och lol. Igår tryckte jag ett tryck på en tröja och jag håller på med ett nytt tryck just nu på en annan tröja. Ni får bilder senare. Imorgon har jag tandläkar tid på sportlovet!
 
#jeffan

Öjberget

 
Idag har jag varit till Öjberget. Där såg jag två från min klass. jag skidade 3km. Sedan grillade vi korv och efter det åkte vi pulka. Vi var också till Spice Ice. Glassen var helt ok.
 
 
#Jeffan

filmkväll med mig själv!!

 
 
 
Emmi!
 

brons

vi fick brons i rinkbandy. Idag var jag till stan och Cubus och Bikbok ska komma till stan! Cubus finns redan i GW med det är bra att det också kommer till stan. Idag var jag till Subway första gången i hela mitt liv! Nam! det var jätte gott :D Jag hade som fyllning kyckling,gurka och salt.
 
Bilden jag försökte ladda upp för ett tag sedan, men som bara laddade och laddade
 
#Jeffan

glömde!!

jag glömde ju att berätta att jag och mamma var till GW och därifrån köpte jag en tröja eller den var från HM den såg ut såhär:
 
Emmi! PS. på måndag ska jag till ruka jej

filmkväll

ska ha filmkväll med mig själv hahaha vet int ännu vilken film jag ska se( ni kan ge tips genom att kommentera ) Emmi!
 
 
 

Boooooring!

 
#jeffan

Hej

Hej är hos Ida nu då jennifer stannade kvar vid skolan hon skulle på wau (det är en typ gympagrupp) ja men Ida hade sin spark så vi båda sparkade på den och åkte ner i diket några gånger hahahaha ja men nu har vi just ätit glass o skratta men sorry för svag bloggning

Rinkbandy imorgon

Imorgon är det rinkbandy! Woop Woop! :P
#Jeffan

 
 

sorry

sorry sorry  att jag inte har skrivit på länge nu ska jag värkligen skärpa mig. Några saker jag ska berätta 
 
har köpt en burk från minimani igår söndag det var den sista den kostade 2.95 € tror jag  
 (ursäkta bildkvaliteten)
 
det här var för ganska länge sedan så var mamma till tammefors och köpte lite saker och då fick jag tre saker
 
en Ö mössa och de där dockorna (minns inte namnet) och en spargris  Emmi!

Jeffan hissar eller dissar?

Ni vet väl vad nail wrap är? om inte så är det vad ska man säga plast? man sätter på naglarna. ni ser en bild här uppe ↑ OBS: jag använde inte detta mönster.
 
Gina tricot säljer nu nail wraps och enligt mig själv är de helt bra. Jag tycker de hålls bra och är ganska lätta att sätta på nageln.  Jag gissar att OPI:s nail wraps är dyrare än Gina Tricot. Jag ger dem ett...........Hiss!
 
Mamma ville också testa nail wraps och se hur bra de håller. Men det verkar inte som att de höll så bra på henne. Hon gör så mycket med sina naglar så att nail wrapsen vek upp sig och det låsnade någon nail wrap här och där. Så jag rekomenderar för de som använder sina naglar mycket:Köp inte Nail wraps!
 
#Jeffan

Dag 3

Dag 3. Någon jag kan lita på till hundra %. Emmi kan jag lita på till hundra %.
 
 
I förrgår var jag och klippte håret. Igår var jag på träning, det var bara 4st på träningen och idag på träningen var vi 5st.
 
försöker ladda upp en bild men det tar så lääänge att ladda så jag orkar inte vänta för det händer ändå inte nå.
 
#Jeffan

My valentines day nails

 
 
#Jeffan

Happy valentine's day


Dag 2

Dag 2. Parfymen som du använder. brukar inte använda parfym så ofta men då jag använder har jag H&M Vanilla Eau de toilette (Stavning?)

Disco freak!


imorgon är det disco

 tja imorgon är det dico jee det ska bli kul. Jag kan visa hur jag ser ut före. Kom just hem från fammo och när vi skulle fara från fammo sa fick mamma int fast baklukan i bilen vi försökte och försökte men till sist så lägdde vi hampus min hund i baksätet. Men när vi komhem så fick vi lov att få fast bakluckan annars under natten kunde ju nån stjäla vår bil. Men till sist fick vi fast den med hjälp av vår snälla granne. Emmi!
 
 
 
DISCO IMORGON JEEEEEEEEE

Dag 1

Dag 1. En bild på mig och fem saker jag gillar.jag gillar Cosmos, knapriga godisbitar, kompisar, fotboll och nalliz
 
 
#Jeffan

Fyndat!

Har fyndat en Läder jacka (äkta läder)
 
#Jeffan

Jeffan Vs Harry

Försökte att få mitt hår att likna harry styles hår. Lyckat?Var hela dan med detta hår.
 
#jeffan

JAG VAR MED I TIDNINGEN!

 
#JEFFAN

Var är chattboxen -->

Chattboxen är borta! undrar hur den har försvunnit. man får hoppas att den kommer tillbaka.
 
Upd. Chatten är tillbaka!

#Jeffan

Mello

såg ni på melodifestivalen igår? Yohio och david lindgren gick ju vidare till final. då Gina skulle berätta vem annan som skulle gå till final än david lindgren, så så såg man det före Gina hade sagt. Fail! Såg ni Mary N'diayes skor.
De finns att köpa samma skor som hon hade på sig på H&M. De skor är på rea och kostar nu bara 10€ Idag är det "är du smartare än en lågstadieelev"
 
#Jeffan
 
 

Hjälten!

 
Denna natt vaknade jag klockan tre av ett duns. Det var comsos (min katt) som hoppade ner från en stol han sov på. Sedan började cosmos röra sig konstigt och sprang runt i rummet. Sedan spran han under min säng och då han kom bort därifån hade han något i munnen. En MUS! Cosmos räddade mig :) Vilken tur att Cosmos alltid sover i mitt rum. Han åt upp hela musen. Det lämnade inga räster av musen. Sedan efter att han hade ätit upp musen låg han på mattan och sökte efter en till mus som han skulle kunna äta upp.
 
Bild på Hjälten!
 
#Jeffan
 
 

har inte skrivit på länge

hej har int skrivit så mycke på sistone men först måste jag tacka jeffan av header tack tack den var fin ska till hälsovårdaren på nästa veckas tisdag vi hade matteprov i dag fredag det gick helt okej. Håller på och äter susu orginal pala NAM NAM Emmi!

RSS 2.0
Free Donald Duck Walking ani Cursors at www.totallyfreecursors.com