populärt i sommar!

I sommar är detta med blomkransar populärt! Enligt mig själv tycker jag att det är skit snyggt :D
Och det bästa är att man kan göra en helt egen blomkrans! Vill ni ha en i plast så finns det att köpa i glitter
 
#Jeffan

nya cup song

borde man kanske lära sig det?
 
#Jeffan

KuL!

det var jätte kul på stafettkarnevalen och vi såg ISAC ELLOT! sedan då emmi och jag köade för att få autografer av honom så var det jätte trångt de tvingade ALLA att backa eller så ger han inte autografer mera! Jag är ju van att vara back i fotboll så det var som en närkamp med flera personer för att komma framåt. Han gick före vi hann få någon autograf :( Vår skola fick guld i gatustafetten :D Idag så börjar jag tio, FÖRSTA gången denna termin! Idag ska vår klass och bowla dessutom så slutar vi 1. Har inte ännu laddat upp någon bild från stafettkarnevalen till bloggen så ni får vänta ännu ett tag ;)
 
random bild xD
 
#Jeffan

SBS

Ni håller vell tummarna för oss SBS Imorgon blir he stafettkarneval med många roliga typer Jeffan,Ida,Matilda o alla andra flickor i min klass o två pojkar!! He blir väkning kl.5 på morgonen jej bussen går sex jaaaa det är ju bäst (NOT) 
 
 he står SBS om ni int ser GULT O RÖTT SBS färg!!! #Emmi

tagga stafettkarneval!

Imorgon är det stafettkarneval! Vår skola startar redan kl. 6.00 har just lackat naglarna med vår skolas förkortning. tror inte det blir så många bilder från stafettkarnevalen pga att minnet är slut :/

Tumblr

 
 
#Jeffan

COW!

nageldesignen som varade i några timmar. Jag tänkte inte på att dagen efter så skulle vi och simma så denna designen varade bara i några timmar, sedan förstördes den :(
 
 
#Jeffan
 

pilen --->

bläddra neråt lite på sidan så ser du en pil i högra hörnet där nere ↓ Om du trycker på den scrollar den upp igen. ett enkelt sätt att slippa upp! :D Om du själv vill ha en pil finns det på scrolltotop.com
Igår var det Eurovision! Tyvärr kom inte Krista siegfrids på en så jätte bra placering :( Nu får ni se en bild från min Instagram från igår.
 
 
Blev min ansiktmålning fin/ful?
#Jeffan

Stafettkarnevalen om en vecka!

Tja bloggen! Bige provet gick helt okej :/ imorgon har vi stafettkarnevals träningar. Det var sjukt varmt idag!!! Här var det uongefär 20'c idag var jag ute och fixade till jorden (heter det så?) med mamma, vi har sått dill, blommor och massor med MORÖTTER :D var också på gården och spelade fotboll mot mamma och Victoria. En skit dum katt jagade iväg Cosmos idag! Tro inte att vi bara stog där och glodde! Vi jagade iväg den. 
 
//jeffan
 
 

Ny video!

Vi faillade nästan hela tiden xD
 
#Jeffan

Nu är jag tillbaka

har haft en lååång paus men är tillbaka nu. Ikväll blir det vårjippo för mig o jeffan. 
 
HEJDÅÅÅ MINA PUMBOR SYNS SNART! ^^ #Emmi
 


 
 

neej!

imorgon har vi bige prov! jag kan nästan ingenting, Idag har jag varit och köpt Dr.Denim byxor :) mitt första par! De är svarta och modellen är kissy tror jag?
 


bye

#Jeffan

Kokkola

 
Är i kokkola och har köpt en bikini, ett smycke och en nagel grejsimojs xD det finns inte något att göra. jag vill att vi ska få mera läsare så säg till alla du känner att vi har blogg! 
 
hejdå mina fina pumbor ^^
 
 
// Jeffan
 

Jeffan-10/5

har inte just något att skriva om utom att jag idag var till simhallen med klassen och så har vi spela match mot sport, vi förlorade 2-0 :C vem ser på finland mot ryssland i ishockey? kommenterar detta inlägg! Min kompis Jenny gav mig ett tips om att kalla våra (emmis och mina) fans Pumbor! fattar ni? Ordet Hakunamatata kommer ju från Timon och Pumba och vår blogg heter enhakunamatata.blogg.se alltså jag och emmi är timonar (konstigt ord O.o)
och ni är pumbor. Jag är en Timon och du är en Pumba :D
 
 

Vi har skaffat youtube kanal

som rubriken säger så har vi skaffat youtube kanal, så nu kan vi göra videos! Vår youtube kanal heter EmJen YOLO  Börja följa oss nuu!
 
 
Bild från min instagram
 
#Jeffan

video från lägret

 
Jenny är hon längst till vänster, Matilda i mitten och Ida på höger
 
#Jeffan

bilder från fotislägret!

 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera i detta inlägg om jag ska ta bort någon bild
 
#Jeffan
 
 

I'm a unicorn!

 
 
 
#Jeffan

Hårtrenden i sommar?

 Fiskbensfläta håller på att bli en "hårtrend" i sommar. Finns massor med bilder på bland annat instagram we ♥ it...  Det stog på någon sida jag läste att fiskbensflätan kommer vara "hårtrenden" i sommar, men tyvärr minns jag ej vilken sida jag läste det från. Otroligt snyggt enligt mig själv! Och fiskbensflätan är så lätt att göra, man kan ändra om den på så många olika sätt. Dessa frisyrer under är inte alls svårt att göra. Om du kan göra en vanlig så kan du nog göra dessa :) Detta Hissar jag.
 
 
#Jeffan

2/5- Jeffan

MORO PORO! Jag har inte skrivit på ett tag nu här i bloggen men ska försöka gottgöra er! Emmi har en bloggpaus och kommer troligen fortsätta blogga när hennes bloggpaus är slut. Igår var det 1 maj och jag var med Madde till torget. Madde och jag hade jätte kul men tyvärr har jag inga bilder från igår. Jag köpte en drömfångare på torget. Idag kom min efterlängtade keps!Woop,Woop! Det har börjat komma från sånadära gula blommor, kommer inte just nu på vad de heter xD Hmm.... kommer inte just nu på vad jag annat har gjort. Ja just det! Tänkte glömma att säga att jag på lördagen ska fara på fotbollsläger med mitt fotbollslag.
 
Bild tagen från då jag for till helsingfors
 
MIN NYA KEPS! Justin Bieber har en likadan fast den är gul
 
 

RSS 2.0
Free Donald Duck Walking ani Cursors at www.totallyfreecursors.com