Veckans nya låt!

 
#Jeffan

Påsk here we come!

Glad påsk! Hyvää pääsiäistä ;) Idag ska jag och trulla! Woop! Woop! Först hos mommo och moffa och sedan med Madde.
 
Liite låg profil :)
 
Jag ser inte exsakt ut så men på ett ungefär
 
#Jeffan

Påsklov

det är en dag kvar till påsklovet och på lördag är man självklart påskhäxa :) Idag hade vi engelska prov. Vi har också börjat planera för vårt disco som är den 10.4 :D man har väntat jätte länge på att få börja ordna discot.

#Jeffan

Hissaprov+stafettkarneval

idag var jag och Emmi på stafettkarnvalsutagningar. jag fick en bra tid på 80m. Imorgon har vi hissaprov :( Övar för fullt (not).
 
#Jeffan

gästbloggar

hej ida här jag o emmi skriver från skolan (=. vi ska göra en hissa grej men vi är klara jeffan sitter längre fram i datorsalen.

gårdagens outfit

t-shirt-JC jeans-H&M skor-från Tammefors armband-från Stockholm och hemlagat
 
#Jeffan

boom

mina naglar
 
#Jeffan

Idag fyller bloggen år!

Som rubriken säger så fyller bloggen ett år idag! Jag tror inte att det kommer att firas med något speciellt på bloggen. Men om ni har något tips för att göra något speciellt på bloggen så kommentera!
 
 
 
#Jeffan

Pitch Perfect

Pitch Perfect är en film och går på bio just nu. Jag var och såg på den igår och den var bra. Jag tyckte mest om Fat Amy :D Den har funnits i USA redan förra sommaren så vi här i finland är lite efter :P Jag rekomenderar att gå och se på den! Har ni redan sett den vad tyckte ni om den isåfall?
 
#Jeffan

Misio öppnar Igen!

som rubriken säger så öppnar min favorit butik!YEY det måste ha skett ett undervärk. Nu hoppas jag att Misio kommer klara sig och inte ha slutförsälning igen.
 
#Jeffan

Frågestund på bloggen?

Tycker ni att Emmi och jag borde ha frågestund på bloggen? Vi har ju aldrig haft det och bloggen börjar närma sig ett år nu. Vad tycker ni? Jag måste prata med Emmi och se hur det blir. Men det blir inte av om vi inte får tillräkligt med frågor!
 
#Jeffan

Mello!

Igår var det final i melodifestivalen! Ni vet nog säkert vem som vann, men för er som inte vet så var det Robin som vann med låten You. Otrolig bra låt. De flesta trodde ju att Yohio skulle vinna men så blev det inte. De jag tyckte mest om var Robin och Ravaillax (stavning). Så en av mina favoriter kom på första plats och den andra favoriten kom på sista plats :( Grattis Robin.
 
En förvånad Robin
 
#Jeffan

Årets första struva 2/3 2013

 
#Jefffan

Inspiration

 
#Jeffan

Jätte dålig updatering

vi har inte updaterat bloggen så ofta men det är nog delvis för att det har varit sportlov. Igår såg vi på en teater som heter thomas och tryggve (om jag minns rätt) den har ganska bra :/ det var teater tamine. vår klasslärare (Inte den riktiga klassläraren, är vikarie hela året) har varit borta fem veckor. FEM HELA VECKOR!
 
#Jeffan

Converse

mina naglar just nu
 
#Jeffan

Ny Header!

Syrran gjorde den

#Jeffan

Varför har butikerna slutförsäljning?

Det är många små butiker som har slutförsäljning i stan/Finns inte i stan längre.Nu räknar jag upp några av dem: Misio (värdens bästa butik), Benetton, En godis kiosk och Jim & Jill. Nu för tiden köper de flesta sina kläder från H&M, Gina tricot, Lindex och kappAhl. De är bara de stora kedjorna som klarar sig nu mera. Vad tycker ni om detta? Kommentera!
 
 
#Jeffan

RSS 2.0
Free Donald Duck Walking ani Cursors at www.totallyfreecursors.com